Bine ai venit pe blogul Elmio!

Ți-ai amintit să fii bun de Crăciun?

Ți-ai amintit să fii bun de Crăciun? Pe măsură ce Crăciunul își face sosirea, tot mai mulți prieteni mici și mari ai lui. Moș Crăciun încep să-și facă griji cu privire la această întrebare. Din fericire, spiridușul lui Moș Crăciun are informații privilegiate nesemnificative pe această temă: dacă a încercat și a crezut că a făcut tot posibilul, poate fi cel mai sigur să-și găsească propriul nume în căutarea elfilor, Kind Children of the World .

Promovarea bunătății este una dintre sarcinile vieții lui Moș Crăciun. Îi iubește pe copii și pe cei care se gândesc la copii și este întotdeauna gata să vorbească și să lucreze pentru bunăstarea și fericirea copiilor. Moș Crăciun este cu siguranță cea mai confortabilă și bună inimă din lume.

Locul și ora nașterii lui Moș Crăciun

Rădăcinile Moșului se află în nordul îndepărtat. Locul său de naștere a fost acoperit de întunericul fabulelor, dar de secole se știe că a considerat Laponia, cea mai nordică parte a Finlandei, drept patria sa. Cercul polar polar a fost întotdeauna un loc apropiat și plăcut pentru el, deoarece multe dintre marile mistere ale Crăciunului sunt legate de cercul polar polar.

Există informații fiabile și exacte despre data nașterii; Licența pentru reni a lui Moș Crăciun spune „Cu mult timp în urmă” în momentul nașterii.

Natură

Moșul a avut întotdeauna o relație strânsă cu natura. Își petrece mult timp cu spiridușii în pădure, călătorie și sălbăticie, uneori la plimbări cu renii, alteori pe sania câinilor, pe schiuri sau într-o barcă cu vâsle. A culege fructe de padure vara și a privi aurora boreală iarna sunt, de asemenea, distracțiile sale preferate în natură. Moșul iubește Natura!

Moș Crăciun crede că o natură prosperă este unul dintre cele mai bune cadouri pe care le putem oferi generațiilor viitoare. ❤️

Cercul strâns al Moșului

Elfii sunt asistenții apropiați ai lui Moș Crăciun care ajută la toate pregătirile de Crăciun, le amintesc copiilor că sunt un semn, iar Moș Crăciun face pauze de cacao.

Renilor lui Moș Crăciun le pasă puțin de cacao, participarea la un tur de Crăciun este punctul culminant al anului pentru ei. Moș Crăciun a fost, de asemenea, cel mai apropiat si popular personaj adorat de secole. În plus față de acestea – și mai presus de toate, cercul strâns al lui Moș Crăciun îi include pe toți prietenii basmelor și poveștilor .

Urări de cadouri

Ți-ai amintit să fii bun de Crăciun?

În timpul Crăciunului, Moș Crăciun călătorește în lume împărțind Cadouri de Crăciun. Scrisorile copiilor sunt citite cu mare atenție si mai apoi sacii gata pregătiți umpluți an de an cu nenumărate jucării, jocuri, păpuși și mașini de jucărie, iar persoanele în vârstă speră adesea la sănătate, pace și dragoste pentru ei și prietenii lor. Moș Crăciun crede că cele mai tari lucruri despre Crăciun sunt buna dispoziție. Se găsește întotdeauna deasupra sacului său de cadou.

Viață și hobby-uri

„Munca” este, în opinia lui Moș Crăciun, un cuvânt atât de ciudat și amuzant încât de cele mai multe ori începe să zâmbească după ce a auzit-o. Sigur, are multe de făcut, mai ales în perioada Crăciunului, dar într-un fel fabulos toate lucrurile din lumea lui sunt organizate parcă de la sine.

Moșul are multe hobby-uri, este cel puțin interesat de arheologie, astronomie și construcția oamenilor de zăpadă. Stând lângă focul de tabără, admirând luminile boreale, de exemplu, face parte din hobby-ul lui Moș Crăciun, la fel ca și skateboard-ul și jonglarea cu nuci. Moșului îi place, de asemenea, să ia concedii de zi și îi place să citească toate scrisorile care i-au venit.

Casa lui Moș Crăciun se află în nordul îndepărtat, dar trăiește și într-o lume de basme și povești. În acea lume, multe lucruri sunt povești reale și chiar jucăușe, iar oamenii de toate vârstele sunt întotdeauna bineveniți acolo. 

În cuvintele lui Moș Crăciun:

„A fost odată o lume în care copiii râdeau mult și erau fericiți …”


Descopera si alte Articole Elmio:

*^* Pictură artistică masivă pe iarba versanților;

*^* Cum să faci buzele să pară mai pline;

*^* Chokers. Istoria bijuteriilor la moda;

*^* Manșete pentru urechi – Cercei unici ultra-la modă, neobișnuiți;

*^* La Moscova de sărbători – Anul Nou.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
EnglishItalianRomanian