Tot ce trebuie să știți despre Rolex New 2020

Rolex New 2020 | Rolex a dezvăluit o mulțime de comori de ceasuri pentru care ar trebui să începeți să vânați chiar acum. Vă povestim în detaliu despre toate modelele actualizate – impresionantul Oyster Perpetual Datejust 31, două versiuni Submariner, inovatorul Sky-Dweller cu o brățară din elastomer și multe altele.

Oyster Perpetual Datejust 31

Noul Oyster Perpetual Datejust 31 este dificil de urmărit fără aspirație. Patru versiuni de ceasuri în stil Rolesor, fabricate din oțel și aur alb, sunt trimise imediat în listele de dorințe.

Prima variantă este setată cu 46 de diamante și un cadran bogat în vinete. Alte trei versiuni sunt disponibile cu cadrane menta închisă, albă și gri și cadrele canelate din aur alb 18K. Mâinile și marcajele de oră sunt realizate din același metal prețios. Noile versiuni sunt alimentate de calibru 2236, o mișcare care reprezintă chintesența tehnologiei avansate de ceasornicarie.

Rolex

Sky-Dweller

Principala caracteristică a noutății este o brățară din elastomer de înaltă calitate. Acesta este primul ceas din categoria ceasurilor Rolex Classic care prezintă acest material inovator. Ceasul cu carcasă de 42 mm este echipat cu un cadran negru cu o strălucire „soare” și mâini din aur galben de 18 karate, care sunt acoperite cu o substanță luminiscentă. Strălucesc în întuneric foarte eficient. Noua versiune a Sky-Dweller este echipată cu calibru 9001.

Oyster Perpetual 41 și 36

Rolex a reînnoit complet gama Oyster Perpetual cu modele de 41 mm și ceasul Oyster Perpetual 36 cu bomboane noi. 

Prima versiune a Oyster Perpetual 41 de la Rolex combină un cadran argintiu cu mâini din aur galben 18K și marcaje de oră. În al doilea, acestea completează cadranul laconic negru cu detalii din aur alb.

În ceea ce privește ceasurile strălucitoare Oyster Perpetual 36, cinci culori noi sunt prezentate aici, spre deliciul fanilor acestui model. Alegerea dintre roz, albastru turcoaz, galben, roșu coral și verde va fi dificilă.

Noile modele Oyster Perpetual sunt alimentate de calibru 3230 și, la fel ca toate ceasurile Rolex, sunt cronometre certificate de înaltă precizie, asigurând o precizie ridicată în timp ce sunt purtate.


Descopera si alte Articole:

*^* Chokers. Istoria bijuteriilor la moda;

*^* Puterea vindecătoare a Pietrelor;

*^* Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio;

*^* Cadouri Craciun – Bijuterii cadouri de Craciun pentru ea;

*^* Bijuterii 2021 – Tendinte – Ce bijuterii se poarta in 2021?.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tot ce trebuie să știți despre Rolex New 2020; […]