Ulei pentru cuticule – instrucțiuni de utilizare

Ulei pentru cuticule – instrucțiuni de utilizare. Mulți dintre clienții noștri se confruntă cu faptul că uleiul de cuticule nu le aduce efectul dorit.

De fapt, arată așa, după ce a mers la o manichiură la un salon de înfrumusețare și după ce a tratat cuticula cu ulei o dată, clientul se întoarce acasă la modul său obișnuit de viață.

De obicei, se spală cu mijloace agresive fără mănuși, utilizarea neregulată a cremei de mâini și tentația de a vă folosi unghiile ca „șurubelniță”, „cuțit”)

Majoritatea uleiurilor cosmetice au un efect cumulativ – proprietățile lor se manifestă cel mai bine prin interacțiunea regulată cu pielea. O singură aplicație oferă doar un efect pe termen scurt.

Pentru ca uleiul să „funcționeze”, trebuie să-l folosiți în mod regulat. vă spălați dinții de două ori, așa că aplicați uleiul de două ori pe zi.

De asemenea, este important ce compoziție are uleiul tău pentru cuticule.

Poate fi natural sau mineral.

În general, lanțul de produse cosmetice vinde ulei mineral ieftin cu mirosuri delicioase (portocală, mango, piersică etc.)

Unele sticle conțin flori uscate, mărgele pentru frumusețe.

De fapt, efectul unui astfel de petrol este zero. De ce? – tu intrebi.

Este simplu, doar uleiurile vegetale naturale pot hidrata și hrăni pielea, în timp ce uleiul mineral are proprietăți ocluzive. Acestea. creează cel mai subțire film etanș la suprafața pielii. Și în timp, sub ea, funcția de barieră a pielii este întreruptă și începe să se usuce rapid, se desprinde.

Principala diferență este că uleiul constă în întregime dintr-o bază vegetală (de exemplu, piersici, avocado, ulei din semințe de struguri, precum și alți aditivi utili, cum ar fi uleiurile esențiale, proteinele din mătase).


Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ulei pentru cuticule – instrucțiuni de utilizare; […]