Pandantive Photo Frame

Ultimele tendințe în Bijuteriile din Argint

Ultimele tendințe în Bijuteriile din Argint 925. Ultimele tendințe în Bijuteriile din Argint 925 #Elmio. Completați-vă ținuta cu cele mai noi tendințe în Bijuterii din Argint sterling și placare cu aur galben sau roz de 18K. pentru primăvara asta.

Și, ca în fiecare 20 martie, primăvara a fost instalată în zilele noastre.

Deși este adevărat, iarna aceasta a fost destul de blândă. Suntem dornici să obținem acele haine mai deschise, cu imprimeuri și culori deschise. Și, desigur, botinele alea care ne combină cu orice. Ei bine, a sosit momentul să oferim o notă unică și personală.

Aristotel a fost cel care a spus: „Virtutea este la mijloc”. Și, deși nu se referea de departe la același lucru, îmi vine în minte că în acest sezon în ceea ce privește tendințele modei și bijuteriilor, suntem la antipodele gândirii aristotelice.

În această primăvară veți reuși cu modele minime sau maxime de bijuterii, în această primăvară contrariile atrag …

Bijuterii minimaliste

Suprapunerea mai multor coliere, amestecul de numeroase inele sau combinația de cercei multi , face ca o bijuterie fină și delicată, să iasă în evidență și să-i sporească frumusețea în ansamblu.

Minimalismul este unul dintre stilurile cele mai influente în design. Când arhitectul Mies Van der Rohe a declarat „Mai puțin este mai mult”, el semăna filosofia unui mod de a trăi și de a gândi, care zi de zi continuă să genereze mai mulți adepți și care a ajuns în lumea bijuteriilor pentru a rămâne în ultimele tendințe .

Bijuterii mari

Ultimele tendinte pentru aceasta primavara 2021, Big Jewels . În acest sezon, accesoriile mai mari sunt cu atât mai bune, cele mai cautate si cele mai purtate Bijuterii Elmio

Cercei

Cerceii sunt întotdeauna un element de bază în cutia de bijuterii a oricărei fete. În această primăvară, îndrăznește cu o dimensiune mare , desene din ce în ce mai arhitecturale și cu forme neașteptate. Vei fi obiectul tuturor ochilor și îți vei da look-ului acel aer îndrăzneț și modern pe care îl cauți.

Brățări

Brățările cu legătură sau rigide , este timpul să începeți să le purtați, deoarece primăvara și vara este momentul puternic al acestei indispensabile bijuterii .

Și continuăm cu aceeași premisă, amestecăm, jucăm, suprapunem și îmbrăcăm mai multe brățări , nu contează stilul sau finisajul, dacă este în Argint sau Placate cu Aur, desigur Placate cu Rodiu .. combinați și scoateți toată artileria dvs. grea și urmați ultimele tendințe pentru primăvara ’21.

Pandantive

Pandantive pentru poza | Pandantive Photo Frame Elmio sunt cele mai speciale pentru ca ofera o eleganta aparte, pastreaza persoana sau persoanele iubite mereu cu tine, fiind cele mai cautate Pandantive in ultima perioada. Anul acesta nu uita sa daruiesti sau sa iti daruiesti un Medalion pentru poza, Elmio iti pune la dispozitie o intreaga colectie de pandantive la moda. Iubim momentele fericite!


Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ultimele tendințe în Bijuteriile din Argint; […]