Bine ai venit pe blogul Elmio!

Pandantiv pe fir transparent la moda

Un colier pe un fir transparent

Un colier pe un fir transparent. Un colier pe o linie de pescuit cu o piatră fațetată într-un cadru aproape invizibil este o tendință de modă pe piața bijuteriilor. Popularitatea pandantivelor cu fir invizibil se datorează faptului că acestea completează orice aspect – de zi cu zi sau seara. Lumina este reflectată frumos de pe fațetele pietrei și bijuteriile strălucesc, ieșind în evidență pe fundalul pielii.

Colier pe fir subtire si transparent

Colierul de pe linie nu este doar invizibil, ci și fără greutate – doar privirile și complimentele admirative vă fac să vă amintiți despre el. Aceste bijuterii nu necesită selecția de haine speciale și sunt accesibile.

Arată la modă cu un colier pe un fir subtire transparent

Bijuteriile sunt potrivite pentru aproape orice vârstă, deoarece sunt combinate nu numai cu arcuri la modă, ci și cu clasici stricți. Un colier este un înlocuitor pentru microdermic (un tip de piercing în care strasurile sunt fixate pe piele prin intermediul microimplantării). Hamul de linie are același efect și este atrăgător, dar îl puteți scoate și repune în orice moment.

Pentru ocazii speciale

Fie că optați pentru o mică rochie neagră, o rochie slip slip sau un model cu lungimea podelei, pandantivul strălucitor cu fațete completează aspectul. O varietate de nuanțe vă va permite să alegeți un colier care să se potrivească cu țesătura rochiei. Atunci când întocmiți un aspect festiv, luați în considerare iluminarea camerei în care va avea loc evenimentul. 

Casual

Designul minimalist al colierului cu sfori este potrivit pentru fiecare zi. Pandantivul se potrivește bine cu bluzele largi, strălucește în decolteul unei sundress sau jumper. 

Stil de birou

Un costum clasic va beneficia numai dacă îl completezi cu Bijuterii strălucitoare. În același timp, dimensiunea pandantivului vă permite să mențineți severitatea imaginii și nu contrazice codul vestimentar. 

Tipuri de pietre și tăieturi

Pentru colierul de pe linie se folosesc zirconii cubice colorate sau cuarț sintetic. Inserții transparente cu fațete sau pietre semipretioase colorate: măslin, albastru, safir, rubin, nuanțe de smarald strălucesc deosebit sub lumina soarelui sau lumina artificială. Varietatea de modele de pandantive vă permite să alegeți o piatră care vă va evidenția perfect frumusețea pielii. 

Bijuterii folosesc diferite tipuri de croi: drop, cerc, forme baroce complexe și creează bijuterii relevante pentru diferite vârste și stiluri de modă. Pentru a face cadrul invizibil, meșterii folosesc un suport de gheare. Piatra este ținută de „labe” minuscule, o linie de pescuit transparentă din silicon cu un element de fixare din aur sau argint este filetată în pandantiv. Se creează iluzia că bijuteriile strălucitoare nu sunt fixate și atârnă în aer.

Puteți achiziționa un colier:

  • în rame de aur sau argint;
  • cu pandantiv din piatră sau metal prețios;
  • cu diferite tipuri de tăieturi;
  • cu inserții colorate și transparente.

Cum se găsește lungimea firului

Versiunea clasică – piatra se află în cavitatea interclaviculară. În acest caz, arată spectaculos atât în ​​decolteul bluzei, cât și în decolteul adânc. Lungimea firului de pescuit este de 38-45 cm. Stilistii oferă alte opțiuni, de exemplu, de a purta mai multe coliere simultan cu linii de pescuit de diferite lungimi sau în combinație cu lanțuri și pandantive din aur sau argint. 

Depozitare și îngrijire

Decorul poate fi folosit în fiecare zi, singura condiție este să încercați să evitați cutele în linie. Se recomandă depozitarea produsului într-o cutie sau suspendată. Un colier elegant pe o linie de pescuit arată democratic și proaspăt, dar face ca imaginile familiare să se joace cu culori noi.

Alte articole Elmio:

5 1 vote
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] UN COLIER PE UN FIR TRANSPARENT; […]

EnglishItalianRomanian