Piatra Howlite

Proprietățile magice ale pietrei naturale de Howlit

Proprietățile magice ale pietrei naturale de Howlit. Howlite – o imitație de turcoaz sau o piatră independentă?

Howlitul este singura piatră naturală care poate deveni turcoaz , coral, lapis lazuli, rodonit sau malachit. Cum? Prin colorarea pietrei naturale. Cu toate acestea, în argint începe să emită multe proprietăți magice sau medicinale.

Piatra cameleon

Natura este încă un artist! Ea amestecă culori și texturi fără teama de experimentare. Atât de des, într-o piatră vedem amestecuri ale unui mineral complet diferit. De exemplu, pirita în lapis lazuli etc. Un alt experiment neobișnuit al naturii este o piatră care poate lua forma multor alte pietre. Înțelegem că această frază este foarte ciudată, dar în acest articol vom încerca să vă spunem care este esența ei. Este vorba despre howlitul natural.  

Piatra Howlite.

Caracteristicile pietrei

Howlitul este un mineral alb cu o duritate de 3,5 cu dungi maronii sau negre. Prin compoziția sa, piatra este aproape identică cu borosilicat de calciu. Practic, piatra este exploatată în SUA și Canada.

Howlitul este, de asemenea, cunoscut sub alte denumiri: howlit, caulit, turkvenit, silicoborocalcit. Bijuteria și-a primit numele principal în onoarea descoperitorului său – geologul canadian Gova Henry, care a descoperit piatra acum doar 200 de ani.

Structura mineralului este poroasă. Merită protejat piatra de efectele substanțelor chimice și de temperaturile ridicate, deoarece este capabil nu numai să se estompeze, ci și să se prăbușească.

Piatra Semipretioasa Howlite

Caracteristici ale Pietrei Howlite

Principala caracteristică a pietrei este că se poate deghiza perfect. Este vopsit în albastru și devine turcoaz, roșu devine coral, roz devine rodonit, verde devine crisocolă. Desigur, „devine” este doar o similitudine externă. Dar, pe ghișeele de bijuterii nu este neobișnuit să găsești bijuterii din argint și aur, pe etichetele cărora este scris cuvântul „turcoaz” în locul cuvântului „howlit”. Putem spune cu 100% certitudine că howlitul în albastru arată uneori chiar mai frumos și mai interesant decât turcoazul natural! Și, dacă în 2016 nu veți mai găsi în produsele dvs. turcoaz natural de dimensiuni mari (astăzi se găsește doar turcoaz presat), atunci este mai bine să alegeți howlit natural, deși vopsit. Apropo, Howlite nu are proprietăți mai puțin magice și medicinale decât turcoazul sau alte pietre naturale.  

Dar în culoarea sa naturală, piatra nu este mai puțin atractivă. Culoarea sa albă lăptoasă, cu stropi negri și maro, pare neobișnuită și interesantă. Apropo, howlitul în culoare naturală este folosit nu numai pentru inserarea în bijuterii din argint și aur, ci și ca material scump pentru crearea de figurine și suveniruri.

Piatra natulata Howlite

De ce este util howlitul?

La fel ca orice mineral, howlitul are o serie de proprietăți care sunt asociate nu numai cu compoziția sa, ci și cu caracteristicile sale energetice.

– Howlitul conține calciu, prin urmare este util pentru întărirea oaselor și a dinților;

– Howlite – un remediu pentru combaterea celulitei. Howlitul este folosit pentru a face mingi de masaj care „netezesc” celulita;

Bijuteriile din Argint cu Howlite ar trebui purtate pentru boli articulare, varice, precum și blocarea vaselor de sânge;

– Produsele cu howlit accelerează vindecarea rănilor deschise, vindecarea fracturilor;

– Argintul cu howlit este util femeilor însărcinate, deoarece Formarea osoasă a unui sugar necesită mult din acest mineral.

– Margelele și colierele cu howlite aduc munca inimii în armonie, întăresc sistemul imunitar, fac o persoană rezistentă la stres.

Magia albă de Bijuterii

Magii și oamenii care lucrează cu energie sunt încrezători că toate proprietățile magice ale Howlite sunt asociate cu culoarea sa – albul simbolizează inocența, puritatea și, în mod ciudat, puterea unui om. Da, desigur, piatra nu își pierde proprietățile dacă o pictezi! Dar … Este mai bine să lucrați și să contactați howlitul cu alb – natural și natural.

Produsele de Argint 925 cu Howlite ajută o persoană să-și curățe capul și inima de gândurile rele și negative, să „îmblânzească” furia și frica și să rezolve conflictele interne.

Howlite este o amuletă de talisman pentru studenți – piatra îi ajută pe studenți să se concentreze asupra studiilor lor, să găsească informațiile de care au nevoie și să memoreze rapid.

Argintul cu Howlite este un talisman al oamenilor publici. Ajută o persoană să fie carismatică și încrezătoare în public.

În plus, howlitul din argint și aur începe să posede și super-proprietăți care vor fi utile absolut oricărei persoane. Piatra face ca o persoană să se dezvolte, să meargă înainte, să învețe lucruri noi, să se îmbunătățească.

Howlitul și semnele zodiacului

În argint, howlitul are un efect benefic asupra Fecioarei, Taurului, Scorpionului, Capricornului. Piatra va da acestor semne încredere în sine, perseverență în atingerea obiectivelor, toleranță. Pentru restul semnelor zodiacale, piatra va da toate acele proprietăți care sunt indicate mai sus. Purtarea bijuteriilor cu Howlite este contraindicată numai pentru Leu și Săgetător – piatra poate aduce depresie și tristețe acestor oameni.

Proprietățile magice ale pietrei naturale de Howlit.


Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Proprietățile magice ale pietrei naturale de Howlit; […]

trackback

[…] Proprietățile magice ale pietrei naturale de Howlit; […]

trackback

[…] Proprietățile magice ale pietrei naturale de Howlit; […]