Stil vestimentar | Moda

Garderoba de bază a unui bărbat modern

Garderoba unui barbat elegant

Ce este un dulap pentru bărbați versatil

Garderoba de bază a unui bărbat modern. Cuvântul universal conține deja răspunsul. Acestea sunt lucruri care sunt prieteni buni unul cu celălalt, formând ansambluri elegante, estetice. Cu alte cuvinte, constructorul imaginii tale. Aici sunt cateva exemple. 

  • Cămașă albastră închisă. Un element care completează perfect blugii, pantalonii de lână, țesătura de costum cu dungi și o pereche de pantaloni în negru, cerneală sau gri. Un lucru universal? Solid, da. 
  • Pantaloni negri. Cu ele, puteți compune atât ansambluri de zi cu zi, cât și de seară, schimbând doar partea de sus. O cămașă albă cu vesta sau jachetă, un pulover tricotat aspru, un cardigan cu tricou sau un pulover tricotat. În toate cazurile, pantalonii negri reprezintă baza încrezătoare a look-ului, fundamentul său. Sunt universale? Din nou, da.
  • Geacă din denim, lână sau in. Lucrul este sezonier, dar îți permite să formezi multe variante interesante: blugi distresați, pantaloni clasici din denim albastru, pantaloni largi de lenjerie, joggers, marfă, chino, modele de pijama simplă și chiar pantaloni de bumbac. Fiecare dintre aceste modele va arăta organic cu o jachetă de in realizată în stilul adecvat. Da, lucrul este universal.
Vestimentatia anului
  • Cămașă siluetă roșie. Cu blugi albaștri, femeile americane, marfă sportivă, huliganii tricotați sunt greu de imaginat. Singura opțiune posibilă este pantalonii negri într-o croială clasică sau conică. Și exclusiv pentru seară, o petrecere corporativă pe o temă roșie. Lucrul este specific, nu universal.
  • Hanorac cu imprimeu animal. La modă, eficient, dar trebuie să cauți un vecin armonios de jos. Blugi, joggers, chinos – da. Clasic – nu. Lucrul nu este de bază, dar trebuie să includeți stafide în garderoba dvs., pentru a individualiza imaginea.

Un dulap universal este un suport care poate fi ușor împărțit în bucăți și amestecat între ele. Principalul lucru este să colectați baza potrivită și apoi să acționați în funcție de circumstanțe și dispoziție.

Barbati model / moda

Avantajele unui dulap de bază

Pentru a vă convinge în cele din urmă de formarea unui set universal de lucruri, vă prezentăm avantajele semnificative ale acestuia:

  • Economisirea spațiului. Dulapul dvs. va începe să se închidă ușor și veți găsi cu ușurință tot ce aveți nevoie. Tocmai au deschis ușa, au scos-o de pe umeraș, au pus-o și și-au făcut treaba. Numărați câte cămăși și tricouri aveți în acest moment. De cele mai multe ori, suma inutilă o depășește pe cea utilă. Cu siguranță există cinci sau șapte lucruri pe rafturi de care ai uitat de mult. Culoare, imprimare, calitate – ceva nu a mers bine, păcat să-l arunci, să-l lași să mintă. Dulapul de bază exclude toate lucrurile inutile. Veți avea jumătate la fel de multe cămăși și tricouri, dar fiecare dintre ele va concura demn pentru dreptul de a ieși.
  • Economisind bani. Decideți un stil potrivit pentru tipul de figură, o culoare care va fi combinată cu alte detalii ale imaginii, adăugați vizual componentele împreună și obțineți formula pentru un dulap de bază individual. Cumpărăturile haotice fac parte din trecut. Suntem pentru achiziții raționale de înaltă calitate.
  • În fiecare dimineață nu trebuie să te descurci cu ce să te îmbraci. Trusele vor sări în mâinile lor. Puteți chiar să scoateți lucrurile de pe umerașe cu ochii închiși și vor fi în armonie unul cu celălalt. Deoarece cele de bază, selectate luând în considerare compatibilitatea lor multiplă.

Convins? Să trecem la principalul lucru, formarea unui dulap universal.

Moda barbateasca

Articole de bază pentru garderobă

Să enumerăm detaliile cheie care alcătuiesc garderoba modului modern.

  1. Pantaloni.
  2. Jachete și costume.
  3. Cămăși.
  4. Pulovere tricotate, pulovere, hanorace.
  5. Tricouri și tricouri.
  6. Șosete și lenjerie de corp.
  7. Încălţăminte.
  8. Accesorii.

Fiecare dintre elemente merită o atenție specială. Să ne uităm la el în ordine.

Pantaloni 

Să începem cu regulile de selecție. Pantalonii perfecti sunt cei care se potrivesc bine. În câmpul dvs. vizual, ar trebui să vedeți modele de croială clasică (veți avea nevoie de ele pentru întâlniri de afaceri, vizite oficiale, petreceri corporative și alte ocazii speciale) și în stil casual (blugi, joggers, skinny, chino).Ne îmbrăcăm pantaloni. Linia centurii ar trebui să fie chiar sub buric. O talie prea înaltă pare ridicolă și astfel de modele sunt incomode. Hyper-subevaluat nu este, de asemenea, cea mai bună opțiune, cu excepția cazului în care sunteți, desigur, un rapper. Ne uităm la lungime: în mod ideal, când marginea inferioară aproape ajunge la călcâi (dacă stai desculț). Este mai bine să alegeți blugi mai mult timp (se pot micșora după spălare). 

Programul dvs. este de maximum trei modele de pantaloni: clasic, blugi și casual democratic, care pot fi combinate cu lucruri de orice stil. Despre culoare: clasic – negru, denim – în albastru, model în stil liber – gri sau maro. Potrivește imediat cu topul cu care vei purta pantalonii.

Barbati eleganti

Blazere și costume

Stiliștii recomandă includerea a trei costume în garderoba ta: negru clasic pentru ocazii formale, gri sau albastru închis pentru întâlniri de afaceri și socialitate pentru sărbători și petreceri. Cumpărarea a trei costume simultan este o risipă impresionantă. Există o alternativă care economisește bani în timp ce include tot ceea ce aveți nevoie pentru renovarea dvs. elegantă în garderobă.

Costume barbati

Un blazer de culoare albastru închis se potrivește bine cu pantaloni negri sau albastri din lână, tweed și țesătură de costum. Culoarea cămășii poate fi potrivită cu situația și starea de spirit: liliac, gri, alb, albastru, roz, cu dungi, cu carouri, cu un imprimeu elegant. A doua jachetă poate fi gri sau maro (în funcție de tipul de culoare). Totul este combinat cu gri ca cu albastru. Este mai bine să alegeți cămăși și tricouri în nuanțe bej, verde calm, cărămidă sau nuanțe de teracotă pentru maro. Urmând stilul casual, puteți completa topul cu polo tricotat și jerseuri cu imprimeu mic, dungă, cușcă. 

Și nu uitați să vă uitați la compoziție. Acrilul, poliamida trebuie să fie proporțional cu viscoza, bumbacul, lâna 30×70, 40×60, 50×50. Când există mai multe materiale sintetice, lucrul capătă efectul unei sere (țesătura nu respiră, transpirația devine intensă). Lucrurile ar trebui să fie nu numai frumoase, ci și de înaltă calitate, confortabile, confortabile de purtat.

Imbracaminte barbati

Garderoba de bază a unui bărbat modern.

Încălţăminte

Pantofii și cizmele sunt asortate la haine. Dulapul este asamblat – să trecem la pantofi. Prima regulă importantă este combinația de culori. Umbra ar trebui să se îmbine în culoarea dominantă a imaginii, discrepanța maximă este de două tonuri. La un costum gri – pantofi gri închis, la unul albastru – respectiv, albastru, maro – maro. În general, este acceptat faptul că pantofii colorați sunt potriviti doar pentru stilul casual. Pentru evenimente oficiale, întâlniri cu oameni cu statut înalt, serbări, recepții sociale, domnii poartă pantofi negri clasici. Și ideea.

Încercați să urmați armonia în textura materialelor. Alege o jachetă din velur pentru aspectul tău – va arăta perfect cu blugi de piele întoarsă sau mocasini. Pentru un aspect elegant, cumpără o pereche de pantofi din piele lacată. Blugii pot fi completați cu mocasini mat albastru, cizme nubuck.

Pantofii negri sunt versatili. Nu pot decide asupra unei nuanțe – alegeți un negru câștig-câștig.

Eleganta unui barbat

Garderoba de bază a unui bărbat modern.

Accesorii

Cravatele, butoni, ceasuri, curele, eșarfe, ochelari, pătrate de buzunar, fluturi sunt atribute ale imaginii unui domn. Dar, pentru a arăta elegant, este important să nu exagerați cu accesorii, să le includeți dozate, cu senzație, clar și cu aranjament.

Dacă acum 40 de ani un bărbat fără cravată era considerat un exemplu de maniere proastă, astăzi totul este diferit. Tinerii moderni poartă cravate exclusiv pentru ocazie și uneori nu le poartă pentru ocazie. Excepțiile sunt codul vestimentar strict pentru evenimente. Fluturele a devenit popular, care se îmbină efectiv în garderoba bărbaților într-o varietate de nuanțe și texturi: piele, satin, catifea, piele de căprioară, catifea, brocart. Culoarea poate fi asortată la cămașă, pantaloni, sacou.

Curea. Acest accesoriu se potrivește cu culoarea pantalonilor și pantofilor, ideal în aceeași nuanță cu pantofii. Un detaliu de stare care depășește adesea focalizarea principală. Elita de afaceri clasifică ceasurile drept atribute care vorbesc despre respectabilitatea proprietarului lor. Deci, dacă doriți să faceți o impresie – alegeți un produs de marcă cu un design laconic, fără bibelouri.


Pentru a arăta demn, elegant și elegant, nu este nevoie să cheltuiți milioane și mult timp. Puteți crea în mod competent un garderobă de bază în lanțuri de magazine, piețe multi-brand și, dacă aveți noroc, puteți prinde cu succes un val de vânzare. Înainte de a merge la cumpărături, faceți o listă cu componentele formulei dvs. de stil universal: câte lucruri, în ce croi, textură și culoare, accesorii și pantofi. În weekend, îți poți completa garderoba cu capacitate și poți începe o nouă viață luni într-o nouă imagine actuală.


Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Garderoba de bază a unui bărbat modern; […]

trackback

[…] Garderoba de bază a unui bărbat modern; […]

trackback

[…] Garderoba de bază a unui bărbat modern; […]

trackback

[…] Garderoba de bază a unui bărbat modern; […]