Secretele frumusetii

Secretele frumuseții pielii

Alege Pielea catifelata.

Secretele frumuseții pielii. Aspectul atractiv și pielea frumoasă îngrijită sunt visul fiecărei femei. Și asistentul principal în aceasta este o varietate de creme, geluri, seruri, loțiuni și alte produse de îngrijire, precum și produse cosmetice decorative. Cu toate acestea, niciunul dintre noi nu este imun la erupții alergice, peeling, umflături și mâncărimi.

Secretele frumuseții pielii.

Astfel de manifestări pot fi cauzate atât de conservanți chimici, coloranți și parfumuri, cât și de ingrediente naturale. Prin urmare, „natural” nu este egal cu „hipoalergenic”, așa cum mulți cred din greșeală. Și chiar și cu marcajul EAC că au trecut testele de toxicitate, un anumit procent de persoane poate avea o reacție alergică la produse cosmetice.

Componentele aromatice ale parfumurilor se găsesc în aproape fiecare produs de înfrumusețare, cu excepția produselor cosmetice hipoalergenice. Acestea sunt cele care cauzează cel mai adesea iritarea pielii, umflături și mâncărime. Prin urmare, este mai bine ca persoanele cu pielea sensibilă să refuze utilizarea produselor cosmetice cu aditivi chimici și aromatici naturali. Alegeți acele produse care nu conțin cuvintele „parfum” sau „parfum”.

Pentru a crește durata de valabilitate a produselor de înfrumusețare, producătorii folosesc o varietate de conservanți. În caz contrar, agenții patogeni și mucegaiurile se înmulțesc rapid în el. Parabenii, benzoatul de sodiu, bronopolul, acidul benzoic și alte substanțe chimice pot provoca o reacție alergică. Și, de exemplu, bronopolul în unele cazuri eliberează agenți cancerigeni. Prin urmare, dacă aceste substanțe se află la începutul sau la mijlocul listei de componente, atunci este mai bine să refuzați să cumpărați astfel de fonduri.

Există și conservanți în produsele cosmetice hipoalergenice. 

Pentru a-și prelungi durata de valabilitate, se utilizează argint natural, acizi salicilici sau glicolici. Aceste substanțe practic nu provoacă alergii.

Vopselele care alcătuiesc produsele de înfrumusețare vă pot afecta și pielea. Acestea sunt substanțe etichetate „FD&C” sau „D&C” și pot fi chiar albe în cremă. Coloranții naturali sunt mai puțin periculoși – clorofilă, polifenol, carotenoid.

Dintre componentele naturale, roșeața și descuamarea sunt de obicei provocate de uleiurile esențiale de eucalipt, rozmarin, trandafir, mentă, precum și uleiurile de plante de conifere și citrice. Dar uleiurile de avocado și jojoba, măsline, nucă de cocos, migdale, semințe de in, uleiuri de piersici sunt hipoalergenice. Dar aceste substanțe pot provoca roșeață și mâncărime la unele persoane.

Acesta este motivul pentru care orice produs de înfrumusețare trebuie testat înainte de utilizare. Pentru a face acest lucru, trebuie să aplicați produse cosmetice pe cot și să controlați reacția în 24 de ore.


Alte Articole:

*^* Secretele machiajului perfect.

*^* Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile!

*^* Secretele intime ale frumuseții.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
6 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Secretele frumuseții pielii. […]

trackback

[…] *^* Secretele frumuseții pielii. […]

trackback

[…] Secretele frumuseții pielii. […]

trackback

[…] Secretele frumuseții pielii. […]

trackback

[…] *^* Secretele frumuseții pielii. […]

trackback

[…] Secretele frumuseții pielii. […]